Dekovilág Antikvitás
Főoldal
Megrendelés menete
Vásárlási feltételek
Megrendelés
Elérhetőség

A megrendelés menete és a honlap használata

A Termék kiválasztása

A honlapon szereplő termékkategóriákra klikkleve választhatja ki a kívánt termékcsaládot, és ezen belül az egyes termékeket. Az egyes termékeknél találja a termék fotóját, cikkszámát, ismertetőjét, árát. Önnek vásárlás esetén a honlapon szereplő árat kell megfizetnie. A termékeket illusztrált fényképpel jelöltük. A fényképeken látható kiegészítők, dekorációs elemek nem részei a terméknek, kivéve ha az a termékleírásban külön kiemelésre kerül. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért felelősséget nem vállalunk!

Vásárlói adatok megadása

Megrendelés e-mailben követően megjelenik a rendelés tartalma, illetve az Ön által kiválasztott termékek megvásárlása esetén az Ön által fizetendő teljes vételár. Az emailben kell írni, hogy a megrendelt terméket személyesen kívánja átvenni (személyes átvétel), vagy kiszállítást kér. Kiszállítás esetén jelzünk kiszállítás díját, melyet Ön köteles megfizetni megrendelés esetén.
A "Rendelési adatok" szövegban e-mail címét, a "Számlázási információ" "Szállítási információ szövegban teljes nevét, címét, telefonszámát tudja megadni.

A rendelés véglegesítése (ajánlattétel)

Amennyiben Ön meggyőződött arról, hogy a rendelés tartalma megfelel az Ön által megrendelni kívánt termékeknek, valamint az Ön adatai helyesen szerepelnek, küld emailben. A honlapon közölt információk nem minősülnek az Eladó részéről szerződés megkötésére vonatkozó ajánlatnak. A jelen ÁSZF hatálya alá tartozó megrendelések esetén Ön minősül ajánlattevőnek, és a szerződés az Ön által a honlapon keresztül tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre a jelen ÁSZF rendelkezései szerint
Ön a rendeléskor kifejezetten tudomásul veszi, hogy ajánlatát megtettnek kell tekinteni, és nyilatkozata - az Eladó jelen ÁSZF szerinti visszaigazolása esetén - fizetési kötelezettséget von maga után.

Rendelés feldolgozása, a szerződés létrejötte

Önt az ajánlata 48 órás időtartamban köti. Amennyiben az Ön ajánlatát a jelen általános szerződési feltételek szerint 48 órán belül nem igazolja vissza az Eladó, Ön mentesül az ajánlati kötöttsége alól.
Önnek bármilyen időpontban lehetősége van a megrendelés leadására. Az Eladó legkésőbb az Ön ajánlatának elküldését követő munkanap során e-mail útján visszaigazolja az Ön ajánlatát. A szerződés az Ön által tett ajánlatnak az Eladó által történő elfogadásával jön létre.

Fizetési módok

Utánvétel

Amennyiben a rendelés értékét maradék a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni, akkor írja emailben
Rendeléskor 50% előleg kötelező.

Készpénzes fizetés

Önnek lehetősége van a termék maradék árát átvételekor készpénzben kifizetni. Rendeléskor 50% előleg kötelező.

Átvételi módok, átvételi díjak
Házhozszállítás futárszolgálattal
Előreutálás után futárszolgálat(házhozszálitás) termék rendelésekor.
0 - 19999 Ft-ig 1290,-Ft
20,000 Ft-tól INGYENES

Személyes átvétel készpénzes utánvéttel

Üzletünkben, személyes átvételkor maradék fizethet készpénzzel .

Rendeléskor 50% előleg kötelező.
Önt nem terheli semmilyen díj.

Teljesítési határidő

A megrendelésre vonatkozóan az általános teljesítési határidő a rendelés visszaigazolásától számított legfeljebb 30 nap. Ez a szállítási határidő tájékoztató jellegű, az ettől történő eltérést minden esetben e-mail útján jelezzük. Jelen általános szerződési feltételek elfogadásával Ön tudomásul veszi, hogy a megadott szállítási idő túllépése miatt az Eladó a kártérítési felelősségét kifejezetten kizárja.

 

Dekovilagtrade Kft. - www.dekovilag.hu - dekovilag@gmail.com - +36-30-7560118
Az oldal partnere az AntikPiac.hu - Magyarország antik kereskedelmi apróhirdetési oldala